کد قالب کانون رازی نهفته در ازدواج علی و فاطمه (ع)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 304
بازدید دیروز : 1158
بازدید هفته : 1530
بازدید ماه : 15813
بازدید کل : 42568
تعداد مطالب : 2939
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 25 تير 1403

رازی نهفته در ازدواج علی و فاطمه (ع)

در مطلب زیر نگاهی به روایات تاریخی درباره ازدواج امیر المومنین (ع) و حضرت زهرا (س) داشته‌ایم.

  عظمت وجودی حضرت علی علیه السلام اقتضا می‌کرد که خواستار همسری باشد که از نظر ایمان، تقوی، دانش، بینش، نجابت و اصالت، هم‌شان و هم‌پایه‌ی خودش باشد و جز فاطمه زهرا، دختر رسول خدا، کسی این خصوصیت و شایستگی را نداشت.

پیامبر پیشنهاد ازدواج علی علیه السلام را به دخترش این گونه منتقل کرد: «علی فرزند ابوطالب از کسانی است که فضیلت و مقام او در اسلام بر ما روشن است. من از خدا خواسته بودم که تو را به عقد بهترین مخلوق خود در آورد و اکنون او به خواستگاری تو آمده است. در این باره چه می‌گویی؟»

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 25 تير 1403

اسرار عید قربان در قرآن/ قربانی از چه زمانی معمول شده است؟

عید قربان، روز دهم ماه قمری ذی الحجه، روز بازگشت انسان به خویش برای توجه به نیازمندی به خدا است.

 

در این گزارش به تعاریف روایی و ریشه‌های تاریخی این عید پرداخته ایم. عیدی که در حقیقت قربانی کردن آن، عید وظیفه انسان در برابر نیازمندان است.

عید قربان یا گوسپندکُشان (به نقل از فرهنگ دهخدا) ‏ را به عربی «عید اضحی» می‌گویند، چرا که اضحی جمع ماده ضحی به معنی ارتفاع روز و امتداد نور آفتاب است و هنگامی که خورشید بالا می‌آید (قبل از ظهر)، آن موقع را ضحی گویند، چنانچه در قرآن کریم آمده است: والشمس و ضحی‌ها (قسم به خورشید و چاشتگاه آن) و، چون حجاج موقع بالا آمدن آفتاب قربانی می‌کنند و قربانی را اضحیه یا ضحیه گویند بدین سبب روز دهم ذی الحجه را که قبل از ظهر آن، عمل قربانی انجام می‌شود «عید اضحی» می‌گویند.

عید در لغت از ماده عود؛ به معنای بازگشت است؛ لذا به روز‌هایی که مشکلات از قوم و جمعیتی بر طرف می‌شود و ‏به پیروزی‌ها و راحتی‏های نخستین بازگشت می‏‌کنند، عید گفته می ‏شود. همچنین واژه قربان از ماده قرب؛ به معنای نزدیک بودن است. بر این اساس با توجه به این که شخصی که قربانی می‌کند، در نظر دارد بدین وسیله به خداوند متعال تقرب بجوید، این عمل را قربانی می‌گویند.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 25 تير 1403

رمضان بهترین فرصت برای بخشش گناهان است

یک استاد اخلاق گفت: هزاران نفر هر شب در ماه مبارک رمضان بخشیده می‌شوند و اگر کسی حق تضییع شده مردم را ادا کند زودتر بخشیده می‌شود.

 

آیت الله محمدعلی جاودان استاد اخلاق در مسجد امام خمینی بازار تهران به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: در زیارت عاشورا میگوییم کسانی که با امام حسین شهید شدند قلب و خون خود را برای حضرت بذل کردند.

موضوعات مرتبط: مذهبی
برچسب‌ها: دانستنیهای جالب
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : جمعه 30 دی 1402

عاقبت اشاعه دهنده فساد و فحشا

عاقبت اشاعه دهنده فساد و فحشا

در دین مبین اسلام با هر کارى که فضای جامعه را مسموم یا آلوده کند شدیدا مبارزه شده است.

 

حجت‌الاسلام طاهر قلی‌زاده محمدی کارشناس فقه و پژوهشگر اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه بر اساس مبانی عقلی و شرعی آنچه اسباب برتری انسان‌ها می‌شود را باید در مجموعه افکار و اعمال آن‌ها جست‌وجو کرد، گفت: از همین‌رو یک انسان در صورتی مثبت ارزیابی خواهد شد که دارای خط فکری و رفتاری صحیح باشد. طبیعی است که تمایل و انجام کار‌های ناپسند، انسان را از جایگاه اصلی خود ساقط کرده و اسباب تباهی را برای او فراهم می‌آورد امری که یقیناً مطلوب نخواهد بود.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : جمعه 30 دی 1402

بهترین خیرات برای اموات چیست؟

مؤمنِ زرنگ

شما هر نماز یا زیارتی که برای اموات بخوانید، هر جرعه آبی یا غذا و خیراتی که به نیت اموات بدهید، یک ثواب به او می‌رسد و طبق روایات چند برابر آن به خود فرد خیرات کننده می‌رسد.  پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: «الْمُؤْمِنُ کَیّس»؛ «مؤمن زرنگ است». شما یک زرنگی که می‌توانید کنید این است که بگویید من می‌خواهم هم خودم یک ثوابی ببرم، هم آن عزیز مرحومم از آن فیض ببرد. در روایات آمده است: بحث خیرات فرهنگی هم تاثیر و خیر زیادی به اموات می‌رساند.‌

کارشناس مذهبی می‌گوید: «نمی‌گوییم حتما مدرسه بسازید یا مسجد بسازید یا.. خیلی‌ها نمی‌توانند این کار را کنند، اما هر کس می‌تواند به اندازه توانش حتی مبلغ ناچیزی برای ساخت اماکن فرهنگی مشارکت داشته باشید، یا اگر جایی نیاز به قرآن دارند، یک جلد کتاب قرآن هدیه کنید. وقتی کسی آن قران را بخواند ثوابش به اموات‌تان می‌رسد، خیلی هم مهم نیست که ابتدای آن بنویسید که برای شادی روح این فرد صلوات بفرستید. خدا حاضر و ناظر است، ثوابش نوشته می‌شود.» 

چه خوش گفت شاعر:

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
برچسب‌ها: دانستنی های جالب
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : جمعه 30 دی 1402

بزرگ‌ترین خواسته اموات از بازماندگان

بزرگ‌ترین خواسته اموات از بازماندگان

مرگ عزیزان درس‌های زیادی برایمان دارد به خصوص مرگ‌های ناگهانی که به ما گوشزد می‌کند هر لحظه ممکن است دیگر نباشیم.

 

انگار راه نفس کشیدنت بسته شده باشد. قلبت نیروی تپیدن را از دست داده باشد. مغزت قوت کار کردن نداشته باشد. سلول به سلولت انگیزه‌ای برای زنده ماندن نداشته باشند. دنیا دور سرت بچرخد. هر چقدر تلاش کنی نتوانی خودت را آرام کنی. تمام وجودت سعی می‌کند انکارش کند. صورتش لحظه‌ای از جلوی دیدگانت دور نشود. اما افسوس که هر بار جای خالی‌اش سیلی آبداری نثارت می‌کند.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
برچسب‌ها: دانستنی های جالب